Idyllische parel voorzien van vijver gelegen te Oudsbergen

Grond voor € 48.000

Krommendijk , 3670 Meeuwen-Gruitrode
Ref: 335-KROM-11
2390m2 grondopp.

Omschrijving

PLUSPUNTEN:
+ perceel oppervlakte: 2390 m²
+ 2 chalets (onvergund)
+ idyllische locatie
+ grote vijver
+ toegankelijk met wagen
+ domiciliëring niet mogelijk

ALGEMEEN:
Deze parel in het groen is gelegen te Oudsbergen (Gestel Bemden) op een prachtig idyllische locatie doch dichtbij het centrum van Oudsbergen. Als u Krommendijk 11 ingeeft in uw gps, gaat u deze prachtige locatie ontdekken.

Op het perceel bevinden zich 2 (onvergunde) gebouwen (chalet en stacaravan). Opname in vergunningenregister niet mogelijk gezien de ligging volgens het gewestplan Neerpelt-Bree in natuurgebied. Er werd geen PV opgesteld.

De stacaravan is voorzien van een gezellig zit- en eethoek, 2 slaapkamers, een kitchenette en een sanitaire cel. Bijkomend is de chalet voorzien van een 2e kitchenette met eethoek en een berging voor opslag.

Het perceel is gelegen in een gebied waar Watering De Vreenebeek van toepassing is. Dit perceel valt onder categorie 2 waardoor u als toekomstig eigenaar gevraagd wordt belasting te betalen volgens art. 65 van de wet van 5 juli 1956. Met name € 18/vijver excl. 21% btw belasting. Meer informatie kan u hier terug vinden: https://wateringdevreenebeek.be/belastingen

Tevens wordt er een tweede verblijftaks gevraagd van € 1.000/jaar.

Wenst u een prachtige parel in het groen om te genieten van rust en natuur? Dan is deze topper iets voor u!

DOWNLOADS: onder het tabblad downloads kan u tevens alle relevantie informatie terug vinden. Indien u graag bijkomende informatie wenst, mag u ons uw gegevens mailen naar info@immosign-plus.be.

FINANCIERING:
Opgelet: voor woningen gelegen in België zijn enkel Belgische hypotheken mogelijk. Maak tijdig een afspraak zodat u zich op voorhand kan bevragen over de mogelijkheden.
Kandidaat-kopers die hun financiële plaatje al hebben voorbereid, wekken altijd meer vertrouwen.

CONTACT:
Heeft u interesse in deze parel gelegen in het groen? Contacteer ons dan op +32 89 87 03 67 of mail naar info@immosign-plus.be voor het maken van een vrijblijvende afspraak.
Bouwvergunning Nee
Voor zover bekend is het onroerend goed opgenomen in de inventaris van het bouwkundig erfgoed: Naam: Heide, vennen en bovenloop van de Abeek Type: Vastgesteld landschapsatlasrelict Locatie: Helchteren, Houthalen (Houthalen-Helchteren), Meeuwen, Wijshagen (Oudsbergen) Geldig vanaf: 8/6/2017 Link: https://inventaris.onroerenderfgoed.be/aanduidingsobjecten/14862
Recente bestemming Natuurgebied
Volgens gewestplan Neerpelt-Bree gelegen in natuurgebied. Kadastrale aard: hooiland.
Dagvaardingen Nee
Rechterlijke herstelmaatregel Nee
Voorkooprecht Ja
Vlaamse landmaatschappij (VEN en speciale natuurbeschermingzone) Ligging in het Vlaams Ecologisch Netwerk (VEN) en/of binnen de afgebakende perimeter van het Integraal Verwervings- en Ondersteunend Netwerk (IVON). Het feit dat het goed ligt in een speciale beschermingszone natuur. Het feit dat het goed ligt in een natuurreservaat of hun uitbreidingszone, afgebakend in een BPA, RUP of VEN.
Verkavelingsvergunning Nee
As-Built Attest verkregen Nee
Effectief overstromingsgevoelig Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig Ja
Afgebakend overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone Nee
Risicozone voor overstromingen Nee
G-score C
P-score D Symbool overstroming
Prijs € 48.000,00
Registratierechten en erelonen € 7.743,68
Ki € 5,00
Vrij op bij akte na betaling
Bebouwing open
Grond oppervlakte 2390 m²
Kadastraleafdeling 1
Kadastralesectie C
Kadastraleaard hooiland
Perceelnummer 1098P0000
Renovatieplicht Niet ingegeven

Panden in de buurt