Een onroerende goed verkopen, dat doet u niet maar even tussen de soep en de patatten. De vastgoedmarkt is steeds in beweging en verandert snel. Doordat wij dagdagelijks en professioneel met vastgoed bezig zijn, spelen wij veel korter op de bal. Vastgoed zit in onze vingers.

Steeds meer regelgeving, steeds veranderende regelgeving (hoe zit dat nu weer met korting op de registratierechten), welke attesten en documenten zijn nu verplicht bij de verkoop (moet ik al meteen een EPC hebben?), waar moet ik op letten, wat moet ik vertellen?

Hoe moet ik mooie foto’s maken, waar en hoe moet ik mijn eigendom aanbieden en promoten? Of wordt u al zenuwachtig bij het idee dat een koper vragen zal stellen waarop u het antwoord niet weet?

Soms ziet u door de bomen het bos niet meer.

Marketing van vastgoed is onze specialiteit en nemen we u volledig uit handen; u kan maar één keer een eerste indruk maken!

Als erkend vastgoedmakelaar ontzorgen wij u compleet: uw vastgoed ligt in onze veilige en bekwame handen en u heeft tijdens het verkoopproces een gerust gemoed.

Daarnaast zijn wij geboren onderhandelaars, zijn we niet emotioneel verbonden met uw pand, en hebben we op elk mogelijk argument nu al een onderbouwd antwoord klaar. Wij krijgen een ‘kick’ van het sluiten van akkoorden, met aan élke kant een tevreden partij!

Liever een discrete aanpak, zonder online publiciteit en een bord voor de deur? Discrete verkoop via ons uitgebreide klantenbestand en groot netwerk zoeken wij naar de juiste koper.

Kortom, wij hebben alle (juridische) kennis en ervaring om u te gidsen doorheen het complexe vastgoedlandschap. Een goed werkend kompas geraakt het noorden nooit kwijt, en dat zijn wij voor u als eigenaar, maar ook voor de koper die in datzelfde kluwen zijn weg zoekt.

Een koper zit met veel vragen waarop u als eigenaar het antwoord niet altijd weet, en waarop wij vanuit onze professionele achtergrond wel een pasklaar antwoord kunnen geven. Een vastgoedmakelaar is een eerste aanspreekpunt voor de koper, een eerstelijnsadviseur waarbij de koper met al zijn vastgoedgerelateerde vragen terecht kan: dat geeft vertrouwen. En dat geeft dan weer tal van voordelen voor u als verkopende eigenaar.

Bent u hierna nog niet helemaal overtuigd van de voordelen om ons als erkend vastgoedmakelaar onder de arm te nemen voor uw verkoop?

Laat ons eens afspreken, wie weet hebben we wel een klik. Dat kan bij ons op kantoor, maar bij u langskomen doen we eveneens met plezier. Als u dan voor de koffie zorgt, tenminste 😉

Ons tarief is afhankelijk van de aard van uw eigendom en de prijsklasse waarin het zich bevindt. De marketing die gevoerd moet worden is bij immosign+ steeds aangepast op maat van het soort pand. Discrete verkoop of gaan we all the way? We informeren u graag over de voorwaarden.

Eén ding is zeker: geen verkoop; géén kosten!