Elke Neeskens BIV 510400

Trotse oprichtster van immosign+ en fier op haar 3 gedreven vastgoedladies. Door mijn reeds opgebouwde ervaring (inmiddels 12 jaar) in de architectuur- en bouwsector gecombineerd met mijn ervaring in het vastgoed ken ik inmiddels de kneepjes van het vak. Zowel bouwkundig, juridisch als commercieel sta ik u met raad en daad bij.

Mijn focus ligt voornamelijk op residentieel vastgoed en ik begeleid (toekomstige) ontwikkelaars met het realiseren van hun nieuwbouwprojecten.

Als grote ‘believer’ van de kracht van lokaal ondernemerschap zetel ik als voorzitter bij NOHA (Netwerk Ondernemend Hamont-Achel), raad van bestuur bij FEBEVEX (Federatie Belgische Vastgoed Experten) en als bestuurslid bij Unizo Bocholt. Bijkomend verleen ik ook adviezen aan de Gecoro's (Gemeentelijke Commissie Ruimtelijke Ordening) van Hamont-Achel en Bocholt.

Mijn roots liggen in Hamont-Achel, echter woon ik al meer dan 12 jaar met veel plezier in Bocholt.

Ik stoef er niet graag over, maar mijn team vond dat ik erbij moest vermelden dat ik in 2018 de Real Estate Award, uitgereikt door CIB Vlaanderen, in ontvangst mocht nemen.

Hoe de collega’s mij omschrijven: ruwe bolster met een zachte pit.


Nicky Schops BIV 512097

Mijn loopbaan startte ik bij een klasse 5 aannemer, waar mijn interesse voor de bouwsector en het vastgoed ontstond. Na het voltooien van een meerjarige opleiding maakte ik in 2015 de switch naar de vastgoedsector. Intussen heb ik al meer dan 9 jaar ervaring opgebouwd in het vastgoed, en ben enorm fier om deel uit te maken van het bekwame team van Elke.

Kwaliteit, eerlijkheid en doortastend zijn drie sleutelwoorden die mijn aanpak omschrijven. Ik kijk verder dan enkel de bakstenen en stelt de belangen van de persoon steeds voorop.

Mijn roots liggen wat verder, in Heusden-Zolder, maar mijn Bomma is van Peer dus de voeling met de regio was er altijd. In 2013 ben ik de liefde gevolgd naar Pelt, waar ik nog steeds woon met mijn vriend en dochtertje.

Het ondernemerschap van Elke werkt ook aanstekelijk, want sinds dit jaar maak ik deel uit van het bestuur van Unizo Pelt.

Net als Sonja draag ik goede doelen een warm hart toe, en zet ik mij samen met de dames van Ladies Circle Neerpelt in voor diverse initiatieven.

Hoe de collega’s mij omschrijven: spring in ’t veld.


Nette Maesen

Dagdagelijks verzorg ik het onthaal en de administratie van immosign+ met een lach, en ben ik de jongste telg uit het nest van immosign+. Het voordeel daarvan is dat ik op digitaal vlak het behendigst ben en dus de sociale media en marketing ook verzorg.

Mijn hoofdtaak bestaat uit het begeleiden van alle verhuurders in hun zoektocht naar de geschikte huurder, en begeleid ik huurders in hun zoektocht naar de geschikte huurwoning of -appartement.

Met ouders die al jaren actief zijn als transparante projectontwikkelaars, kreeg ik de passie voor vastgoed met de paplepel mee.

Mijn roots liggen in Grote-Brogel, waar ik nog steeds woon, al start ik binnenkort aan de renovatie van mijn eigen huisje in Bree. Als actief lid van Chiro Peer, ken ik de omgeving van Peer en Bree op mijn duimpje.

Hoe de collega’s mij omschrijven: stille waters, diepe gronden.


Sonja Gijbels BIV 514128

Door mijn jarenlange ervaring als zelfstandig manager van een aantal horecabedrijven weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om partijen met elkaar op een goede manier te verbinden. De interesse en passie voor vastgoed wordt daardoor naar een hoger niveau getild.

Vol enthousiasme ben ik jaren geleden de 3-jarige opleiding als vastgoedmakelaar gestart en breidde ik mijn vastgoedkennis verder uit.

Met ondertussen 6 jaar ervaring in de praktijk, gecombineerd met continue bijscholingen, kan ik u optimaal begeleiden bij de verkoop en aankoop van uw eigendom.

Net zoals Elke, ben ik afkomstig uit Hamont-Achel. Inmiddels woon ik al een tijdje met mijn partner in Bree.

Daarnaast draag ik als lid van Soroptimisten Club van Noord-Limburg graag een steentje bij aan diverse goede doelen die de levenstomstandigheden van vrouwen en kinderen verbetert.

Hoe de collega’s mij omschrijven: het zonnetje in huis, hart van goud.Gelieve een geldige voornaam in te geven.
Gelieve een geldige naam in te geven.
Gelieve een geldige telefoon- en/of GSM-nummer in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een bericht in te geven.