Meerwaarde in vastgoed

Meerwaarde in vastgoed

Welkom bij immosign+

Bij immosign+ heten wij u van harte welkom! Ons team van vier gedreven, enthousiaste en professionele dames staat klaar om u te begeleiden bij al uw vastgoedwensen. Met onze specialisatie in nieuwbouwprojecten, verkoop en verhuur van residentieel vastgoed, bieden wij u een complete en betrouwbare service. Dankzij de passie voor vastgoed en feeling voor verkoop maar vooral ook door het harde werk, kunnen we met enige fierheid zeggen dat immosign+ sinds 2017 een gevestigde waarde is.

Wij zijn actief in heel Limburg en bieden u met trots onze uitgebreide kennis van de lokale vastgoedmarkt aan om uw droom (t)huis te vinden. Wij hebben twee strategisch gelegen kantoren in Bocholt en Bree om u van dienst te kunnen zijn, echter werken wij enkel op afspraak om de nodige tijd te kunnen reserveren.

Bij immosign+ staat klanttevredenheid voorop. Wij geloven in een persoonlijke aanpak en streven ernaar om uw verwachtingen te overtreffen. Of u nu op zoek bent naar een nieuwbouwwoning, een koopwoning of een huurwoning, wij begeleiden u met passie en expertise door het gehele proces.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wij kijken er alvast naar uit. Volg ons ook op sociale media facebook & instagram. Tot binnenkort?

Ons team

Elke Neeskens
Elke Neeskens
Zaakvoerder

BIV: 510400

Nette Maesen
Nette Maesen
Vastgoedconsulent
Nicky Schops
Nicky Schops
Vastgoedmakelaar

BIV: 512097

Sonja Gijbels
Sonja Gijbels
Vastgoedmakelaar-stagiair

BIV: 514128

Uw woning verkopen? Een realistische schatting garandeert een vlotte verkoop! Immosign+ voert dit vrijblijvend voor u uit en geeft u professioneel advies.

Waardebepaling & advies

Als eerste ons nieuw aanbod in uw mailbox ontvangen? Schrijf u hier in en geef ons uw zoekcriteria door. Wij helpen u graag om uw droomwoning te vinden.

Hou me op de hoogte

Wij hechten veel belang aan klanttevredenheid. Een ruim overzicht van ervaringen vindt u op google, housematch en facebook.

Ervaringen