Meerwaarde in vastgoed

Welkom bij immosign+ BV

met kantoor te Bocholt, Dorpsstraat 15 en te Bree, Opitterstraat 30.

Wij werken enkel op afspraak zodat we voldoende tijd voor u kunnen reserveren.

Op zoek naar een professioneel en enthousiast team voor de verkoop of verhuur van uw onroerend goed? Contacteer ons dan voor een vrijblijvende afspraak via +32 89 87 03 67 of mail naar info@immosign-plus.be voor een schatting.

Bij ons staat kwaliteit boven kwantiteit en geniet u van een persoonlijke begeleiding.

Tevens beschikt elk individu over een BIV-erkenningsnummer.

https://www.biv.be

   Passie voor vastgoed en feeling voor verkoop.

    

     

Nieuws

25-08-2023
Vlaanderen gaat omgevingsvergunning vereenvoudigen
Vlaanderen is van plan om de aanvraagprocedure voor een omgevingsvergunning te vereenvoudigen en verkorten. Wie een omgevingsvergunning wil aanvragen, zal slechts één basisprocedure moeten volgen met een beslissingstermijn van zestig dagen. Het ontwerpdecreet van bevoegd minister Zuhal Demir moet wel nog verschillende adviesraden passeren. In 2024 zou het dossier moeten landen.
03-07-2023
Openingsuren zomermaanden
Om onze medewerkers ook te laten genieten van wat vrije tijd en hun gezin, zijn de kantoren tijdens de maanden juli en augustus op zaterdag gesloten. Wij staan u elke werkdag van maandag tot en met vrijdag van 9u tot 18u graag te woord. Avondafspraken kunnen in overleg worden ingepland. Bedankt voor uw begrip.
09-05-2023
Huurprijzen indexeren adhv EPC-label
57,3 % van de woningen in Vlaanderen kreeg in 2022 een EPC-label A, B of C. Dat blijkt uit cijfers van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap (VEKA). Enkel voor deze woningen mag nog een volledige indexering van de huurprijs worden toegepast. Ze hebben een energiescore van 300 of minder, wat lager is dan het Vlaamse gemiddelde van 342.