Meerwaarde in vastgoed

Bent u op zoek naar een gedreven makelaar met passie voor vastgoed en feeling voor verkoop? Maak kennis met het unieke concept van immosign+ voor de verkoop of verhuur van uw onroerend goed. Contacteer ons via +32 89 87 03 67 of mail naar info@immosign-plus.be voor een gratis schatting!

Nieuws

06-10-2020
Kan de koper na de verkoop nog een extra voorwaarde inlassen?
Stel: een kandidaat-koper en verkoper zijn het eens over de verkoop van een onroerend goed, maar op het moment dat de onderhandse akte moet worden ondertekend, wil de koper een extra voorwaarde inlassen in het compromis. Kan dat zomaar? De rechtbank van koophandel in Antwerpen moest zich over een gelijkaardige zaak uitspreken.
01-10-2020
Verhoogde isolatiepremies voor gezinnen met exclusief nachttarief
Vanaf 1 januari 2021 kunnen gezinnen met een exclusief nachttarief rekenen op verhoogde tegemoetkomingen vanuit Vlaanderen als ze hun verwarmingssysteem vervangen of isolatieschil verbeteren om minder elektriciteit te verbruiken. Dat zegt Vlaams minister van Energie Zuhal Demir (N-VA).
28-09-2020
Koper trekt geldig bod terug in: kan dit zomaar?
Stel: een kandidaat-koper brengt bij de bemiddelende vastgoedmakelaar eenzijdig schriftelijk een bod uit voor de aankoop van een bepaald onroerend goed. De kandidaat-koper gaat er soms al te snel van uit dat hij zijn bod ook eenzijdig terug kan intrekken. Kan dit zomaar?