Meerwaarde in vastgoed

Welkom bij immosign+! Bent u op zoek naar een gedreven team voor de verkoop of verhuur van uw onroerend goed? Maak vrijblijvend kennis met onze strategische aanpak! Contacteer ons via +32 89 87 03 67 of mail naar info@immosign-plus.be voor een gratis schatting!

Passie voor vastgoed en feeling voor verkoop & verhuur!

Nieuws

15-04-2021
Bemiddelings-kantoren mogen openen zonder op afspraak te werken vanaf 14 april!
Het Overlegcomité, dat vandaag opnieuw samen zat, heeft enkele versoepelingen aangekondigd betreffende de coronamaatregelen. Zo werd o.a. bepaald dat niet-essentiële winkels vanaf 26 april niet langer op afspraak moeten werken. Dat betekent dus dat de bemiddelingskantoren opnieuw klanten kunnen ontvangen zonder voorafgaandelijke afspraak, maar wel onder strikte voorwaarden. Wat de fysieke plaatsbezoeken en de syndici betreffen, zijn er geen wijzigingen. We volgen dit kort op en bevestigen jou deze informatie van zodra het Ministerieel Besluit gepubliceerd is en de Corona-FAQ werden aangepast.
13-04-2021
Nieuwe renovatiemaatregelen vanaf 2021: Renteloos renovatiekrediet en EPC-labelpremie
Dit jaar maakt de Vlaamse Regering tot 300 miljoen euro vrij om de Vlaamse renovatiestrategie vorm te geven op het terrein. Bij energiezuinige gebouwen wint namelijk iedereen: de eigenaars, de bouwsector, het klimaat en de energiefactuur. Wie vanaf dit jaar eigenaar wordt van een woning en deze grondig gaat renoveren, kan tot 60.000 euro renteloos lenen voor een grondige renovatie van de woning of het appartement. En iedereen met een woning met een slecht energielabel die deze binnen de 5 jaar grondig renoveert, kan een EPC-labelpremie tot 5000 euro aanvragen bij Fluvius.
09-04-2021
Regelgeving keuring afvoer afval- en regenwater en waterinstallaties aangepast
NAV - de Vlaamse architectenvereniging - publiceerde enkele weken terug een interessant artikel over wijzigingen in de regelgeving voor de keuring van de afvoer voor afval- en regenwater en de waterinstallaties. Die zijn in werking getreden op 1 januari 2021. Met toestemming van NAV hernemen we dit artikel. De keuring is o.a. verplicht bij de eerste ingebruikname en bij belangrijke wijzigingen voor de privéwaterafvoer (afvoer voor afval- en regenwater) en dit voor alle aanwezige waterinstallaties: de binneninstallatie, de installatie tweedecircuitwater en de niet-aangesloten binneninstallatie.