Immosign+

Meerwaarde in vastgoed

Immosign+

Ons team staat voor u klaar

Passie voor vastgoed

Ons team staat voor u klaar

Welkom bij immosign+, een vastgoedkantoor dat ik (Elke Neeskens) startte in 2017 vanuit mijn passie voor vastgoed én de overtuiging dat het anders en beter kan; bij ons staat kwaliteit en persoonlijke service altijd boven kwantiteit! Want als u het gevoel zou hebben een nummer te zijn, is onze missie niet geslaagd.

Die waarden draag ik niet alleen zelf hoog in het vaandel maar sta er ook voor garant dat mijn drie collega’s daarin net dezelfde waarden uitdragen als ik.

Vandaar onze “+” want wij gaan ‘the extra mile’ en zijn een surplus voor u als eigenaar, maar ook voor u als klant die op zoek is naar een nieuwe woonst. ‘Plus’, omdat wij ons ook niet louter beperken tot verhuur en verkoop en u nog andere vastgoeddiensten kunnen aanbieden; voor iedereen bieden wij meerwaarde in vastgoed.

Van die meerwaarde(n) zijn jullie als klant onze beste getuigen, met een tevredenheidsscore van 9,1/10 gaan onze ogen blinken, bedankt daarvoor!

Dankzij onze passie voor vastgoed, en onze feeling voor verkoop, maar vooral ook door hard werk, kan ik met fierheid zeggen dat immosign+ sinds 2017 een gevestigde waarde is in de brede regio van Noord-Limburg, met twee ‘flagship’-kantoren in Bocholt en Bree en een klantenbestand dat dagelijks groeit.

Hopelijk mogen Nette, Sonja, Nicky of ikzelf u snel ontmoeten.


Ons team

Elke Neeskens
Elke Neeskens
Zaakvoerder

BIV: 510400

Nette Maesen
Nette Maesen
Vastgoedconsulent
Nicky Schops
Nicky Schops
Vastgoedmakelaar

BIV: 512097

Sonja Gijbels
Sonja Gijbels
Vastgoedmakelaar-stagiair

BIV: 514128

Uw woning verkopen? Een realistische schatting garandeert een vlotte verkoop! Immosign+ voert dit gratis en vrijblijvend voor u uit en geeft u professioneel advies.

Waardebepaling & advies

Als eerste ons nieuw aanbod in uw mailbox ontvangen? Schrijf u hier in en geef ons uw zoekcriteria door. Wij helpen u graag om uw droomwoning te vinden!

Hou me op de hoogte

Ontdek onze service en uitgekiende aanpak. Bekijk hier een greep uit ons verkocht aanbod. Een ruim overzicht van ervaringen vindt u op google, housematch en facebook.

Ervaringen