Welkom bij immosign+

Immosign+ is een vastgoedkantoor dat opgericht werd door Elke Neeskens in 2017. Dit vanuit haar passie voor vastgoed én de overtuiging dat het anders en beter kan. Bij immosign+ staat kwaliteit en persoonlijke service altijd boven kwantiteit. Zij hechten enorm veel belang aan een persoonlijke aanpak, begeleiding en ontzorgen u van A-Z. De slogan is niet voor niets meerwaarde in vastgoed.

Die waarden en normen draagt niet alleen Elke hoog in het vaandel, ook haar drie collega's staan hiervoor garant. Vandaar de “+” want zij gaan steeds voor ‘the extra mile’ en zijn zonder twijfel een surplus voor u als eigenaar. Door een zéér uitgebreid netwerk, exclusieve samenwerkingsverbanden ook over de grenzen heen en hun wekelijks nieuw aanbod, zijn zij ook een krak in het vinden van je nieuwe thuis.

Dankzij de passie voor vastgoed en feeling voor verkoop maar vooral ook door het harde werk, kunnen ze met enige fierheid zeggen dat immosign+ sinds 2017 een gevestigde waarde is in Limburg met twee ‘flagship’-kantoren in Bocholt en Bree en een klantenbestand dat dagelijks groeit. De beste getuigen zijn hun klanten met maar liefst een tevredenheidsscore van 9,1/10, hier gaan hun ogen van blinken en motiveert hun alleen maar om het nog beter te doen.

Wil je graag op de hoogte blijven van nieuw aanbod? Volg ze dan op facebook & instagram.

Het hele team hoopt u snel te ontmoeten.

Ons team

Elke Neeskens
Elke Neeskens
Zaakvoerder

BIV: 510400

Nette Maesen
Nette Maesen
Vastgoedconsulent
Nicky Schops
Nicky Schops
Vastgoedmakelaar

BIV: 512097

Sonja Gijbels
Sonja Gijbels
Vastgoedmakelaar-stagiair

BIV: 514128

Uw woning verkopen? Een realistische schatting garandeert een vlotte verkoop! Immosign+ voert dit gratis en vrijblijvend voor u uit en geeft u professioneel advies.

Waardebepaling & advies

Als eerste ons nieuw aanbod in uw mailbox ontvangen? Schrijf u hier in en geef ons uw zoekcriteria door. Wij helpen u graag om uw droomwoning te vinden!

Hou me op de hoogte

Ontdek onze service en uitgekiende aanpak. Bekijk hier een greep uit ons verkocht aanbod. Een ruim overzicht van ervaringen vindt u op google, housematch en facebook.

Ervaringen