Welkom bij immosign+

Bij immosign+ heten wij u van harte welkom! Ons team van vier gedreven en professionele dames staat klaar om u te begeleiden bij al uw vastgoedwensen. Met onze specialisatie in nieuwbouwprojecten, verkoop en verhuur van residentieel vastgoed, bieden wij u een complete en betrouwbare service. Dankzij de passie voor vastgoed en feeling voor verkoop maar vooral ook door het harde werk, kunnen we met enige fierheid zeggen dat immosign+ sinds 2017 een gevestigde waarde is.

Actief in heel Limburg, zijn wij trots op onze uitgebreide kennis van de lokale markt en ons vermogen om uw ideale woning of investeringsproject te vinden. Wij hebben twee strategisch gelegen kantoren om u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Bij immosign+ staat klanttevredenheid centraal. Wij geloven in een persoonlijke aanpak en streven ernaar om uw verwachtingen te overtreffen. Of u nu op zoek bent naar een nieuwbouwwoning, een koopwoning of een huurwoning, wij begeleiden u met passie en expertise door het gehele proces.

Neem gerust contact met ons op of kom langs in een van onze kantoren. Wij kijken ernaar uit om u te helpen bij het realiseren van uw vastgoedplannen! Je kan ons ook volgen op sociale media facebook & instagram.

Het hele team hoopt u snel te ontmoeten.


Ons team

Elke Neeskens
Elke Neeskens
Zaakvoerder

BIV: 510400

Nette Maesen
Nette Maesen
Vastgoedconsulent
Nicky Schops
Nicky Schops
Vastgoedmakelaar

BIV: 512097

Sonja Gijbels
Sonja Gijbels
Vastgoedmakelaar-stagiair

BIV: 514128

Uw woning verkopen? Een realistische schatting garandeert een vlotte verkoop! Immosign+ voert dit gratis en vrijblijvend voor u uit en geeft u professioneel advies.

Waardebepaling & advies

Als eerste ons nieuw aanbod in uw mailbox ontvangen? Schrijf u hier in en geef ons uw zoekcriteria door. Wij helpen u graag om uw droomwoning te vinden!

Hou me op de hoogte

Ontdek onze service en uitgekiende aanpak. Bekijk hier een greep uit ons verkocht aanbod. Een ruim overzicht van ervaringen vindt u op google, housematch en facebook.

Ervaringen