Meerwaarde in vastgoed

Bent u op zoek naar een gedreven makelaar met passie voor vastgoed en feeling voor verkoop? Maak kennis met het unieke concept van immosign+ voor de verkoop of verhuur van uw onroerend goed. Contacteer ons via +32 89 87 03 67 of mail naar info@immosign-plus.be voor een gratis schatting!

 

Nieuws

11-05-2020
Immosign+ is verhuisd!
Immosign+ is verhuisd naar Bocholt centrum, Dorpsstraat 15!
15-04-2020
Huren en verhuren in tijden van corona
Ter bestrijding van het nieuwe coronavirus (COVID 19) heeft de overheid een aantal beperkende maatregelen uitgevaardigd. Door alle niet-essentiële verplaatsingen te verbieden, hoopt men de verspreiding van het virus zo veel mogelijk te beperken. De coronamaatregelen hebben ook gevolgen voor de normale werking van de private en sociale huurmarkt. Hieronder vindt u antwoorden op een aantal vragen over de invloed van de coronamaatregelen op de verhuring van private en sociale woningen in het Vlaamse Gewest.
06-10-2019
Nieuw vanaf 2020: EPC-informatieplicht bij verkoop en verhuur van kleine niet-residentiële gebouwen
Het energieprestatiecertificaat (EPC) is al meer dan tien jaar verplicht bij de verkoop en verhuur van residentiële gebouwen zoals woningen, appartementen, studio's, ... Vanaf 2020 zal ook bij de verkoop en verhuur van kleine niet-residentiële gebouwen verplicht een EPC aanwezig moeten zijn. Voorbeeldgebouwen die vanaf 2020 over dit EPC zullen moeten beschikken zijn kantoren, handelsruimten, horecazaken, praktijkruimten, B&B ’s en andere niet-residentiële bestemmingen. Het certificaat en de aanbevelingen zijn gelijkaardig aan die bij de residentiële gebouwen en kan opgemaakt worden door een energiedeskundige type A.