Meerwaarde in vastgoed

Welkom bij immosign+ BV

met kantoor te Bocholt, Dorpsstraat 15 en te Bree, Opitterstraat 30.

Op zoek naar een professioneel en enthousiast team voor de verkoop of verhuur van uw onroerend goed? Contacteer ons dan voor een vrijblijvende afspraak via +32 89 87 03 67 of mail naar info@immosign-plus.be voor een gratis schatting.

Bij ons staat kwaliteit boven kwantiteit en geniet u van een persoonlijke begeleiding.

Tevens beschikken wij onze BIV-erkenningsnummer!

https://www.biv.be

Passie voor vastgoed en feeling voor verkoop en verhuur

    

     

Nieuws

24-03-2023
Ook in 2024 verlaagd BTW-tarief van 6% bij sloop- en wederopbouw?
Belgen die hun woning slopen en heropbouwen, genieten ook dit jaar nog een verlaagd btw-tarief van 6 procent. Maar wat in 2024? Komt er een nieuwe verlenging? Wordt het 6%-tarief definitief verankerd of zal er opnieuw vaker 21% btw moeten worden betaald? Zowel kopers als vastgoedpromotoren liggen daar wakker van, aangezien het mee de kost van een aankoop/project bepaalt. We stelden de vraag aan het kabinet van de minister van Financiën, maar daar konden ze nog geen zekerheid geven.
16-03-2023
VACATURE: WIJ ZOEKEN BIV-(STAGIAIR)MAKELAAR
Ambitieuze BIV-(stagiair)makelaar gezocht! Ben jij een ambitieuze, getalenteerde (stagiair) makelaar met een uitgesproken passie voor vastgoed en bruis je van enthousiasme en energie? Dan hebben wij voor jou dé job!
15-03-2023
VACATURE: Wij zoeken administratief-commercieel vastgoedtalent!
Immosign+ zoekt administratief-commercieel vastgoedtalent! Ben jij gebeten door de vastgoedmicrobe en ben je op zoek naar een uitdagende job in een vooruitstrevend vastgoedkantoor? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Immosign+ is inmiddels een gevestigde waarde in Noord-Limburg en beschikt over 2 vestigingen te Bocholt en Bree.