Meerwaarde in vastgoed

Bent u op zoek naar een gedreven makelaar met passie voor vastgoed en feeling voor verkoop? Maak kennis met het unieke concept van immosign+ voor de verkoop of verhuur van uw onroerend goed. Contacteer ons via +32 498 69 44 10 of mail naar info@immosign-plus.be.

Nieuws

06-10-2019
Nieuw vanaf 2020: EPC-informatieplicht bij verkoop en verhuur van kleine niet-residentiële gebouwen
Het energieprestatiecertificaat (EPC) is al meer dan tien jaar verplicht bij de verkoop en verhuur van residentiële gebouwen zoals woningen, appartementen, studio's, ... Vanaf 2020 zal ook bij de verkoop en verhuur van kleine niet-residentiële gebouwen verplicht een EPC aanwezig moeten zijn. Voorbeeldgebouwen die vanaf 2020 over dit EPC zullen moeten beschikken zijn kantoren, handelsruimten, horecazaken, praktijkruimten, B&B ’s en andere niet-residentiële bestemmingen. Het certificaat en de aanbevelingen zijn gelijkaardig aan die bij de residentiële gebouwen en kan opgemaakt worden door een energiedeskundige type A.
06-10-2019
Afschaffing woonbonus
Het afschaffen van de woonbonus wordt deels gecompenseerd door de lagere registratierechten. Maar wie de deadline van 31 december niet haalt voor de kredietakte, speelt ook de lagere registratierechten kwijt.
11-06-2019
Vlaamse dakisolatienorm voor woningen en huurwoningen
Tegen 2020 moeten alle daken van zowel woningen als huurwoningen, die vóór 1 januari 2006 aangesloten zijn op het elektriciteitsnet, geïsoleerd zijn.