Meerwaarde in vastgoed

Bent u op zoek naar een gedreven makelaar met passie voor vastgoed en feeling voor verkoop? Maak kennis met het uniek concept van immosign+ voor de verkoop of verhuur van uw onroerend goed via +32 498 69 44 10 of mail naar info@immosign-plus.be

Nieuws

29-01-2019
Het nieuwe EPC+ onder de loep
Sinds 1 januari steekt het EPC in een nieuw jasje. Wie voortaan een nieuw opgemaakt EPC in handen krijgt, zal een document lezen dat er totaal anders uitziet dan in 2018. Belangrijk om te weten is dat de EPC-informatieplicht onverkort behouden is gebleven. Al kan je in de publiciteit voortaan wel kiezen om het nieuwe EPC-label (A+tot F), dan wel het EPC-kengetal te vermelden.
29-01-2019
Huizen voor het eerst in vijf jaar echt duurder geworden
De gemiddelde verkoopprijs van een huis in België is vorig jaar met bijna 5 procent gestegen, tot 251.584 euro. “De eerste betekenisvolle groei in vijf jaar”, zo zegt de notarissenfederatie. Het aantal vastgoedtransacties bereikte een nieuw record.
17-12-2018
RealSmart
Binnenkort krijgt u van uw vastgoedmakelaar niet alleen de sleutel van uw nieuwe woonst, maar geeft hij u ook een digitale sleutel voor de toegang tot uw persoonlijk vastgoeddossier. De vastgoedmakelaars werken ook aan een tool die discriminatie op huurmarkt moet bemoeilijken.