Meerwaarde in vastgoed

Welkom bij immosign+! Bent u op zoek naar een gedreven team voor de verkoop of verhuur van uw onroerend goed? Maak vrijblijvend kennis met onze strategische aanpak! Contacteer ons via +32 89 87 03 67 of mail naar info@immosign-plus.be voor een gratis schatting!

Passie voor vastgoed en feeling voor verkoop & verhuur!

Nieuws

10-11-2020
De dienstverlening van vastgoedmakelaars aan professionelen kan opnieuw!
Zoals afgelopen week aangekondigd hebben CIB Vlaanderen en Federia een verzoekschrift neergelegd bij de Raad van State tegen het beweerdelijk verbod van de FOD Economie dat plaatsbezoeken voor immokantoren niet toegestaan zijn. Dit op basis van het recente Ministerieel Besluit. Onze juridische stappen hebben intussen al voor een eerste vooruitgang gezorgd.
01-10-2020
Verhoogde isolatiepremies voor gezinnen met exclusief nachttarief
Vanaf 1 januari 2021 kunnen gezinnen met een exclusief nachttarief rekenen op verhoogde tegemoetkomingen vanuit Vlaanderen als ze hun verwarmingssysteem vervangen of isolatieschil verbeteren om minder elektriciteit te verbruiken. Dat zegt Vlaams minister van Energie Zuhal Demir (N-VA).
28-09-2020
Koper trekt geldig bod terug in: kan dit zomaar?
Stel: een kandidaat-koper brengt bij de bemiddelende vastgoedmakelaar eenzijdig schriftelijk een bod uit voor de aankoop van een bepaald onroerend goed. De kandidaat-koper gaat er soms al te snel van uit dat hij zijn bod ook eenzijdig terug kan intrekken. Kan dit zomaar?