Bij immosign+ kiest u niet enkel voor ons als erkende vastgoedmakelaars maar kiest u voor een heel professioneel netwerk dat ons omringt. Werkelijk voor alle vastgoedgerelateerde kwesties hebben wij de kennis of connecties in huis: als we dan toch niet zelf een antwoord kunnen bieden dan verwijzen we u graag door naar de deskundige partners uit ons eigen netwerk.

Onze partners zijn zorgvuldig door ons geselecteerd, want wij hebben het allerbeste met u voor. Opnieuw; kwaliteit primeert.

Wie zijn die partners dan?

Architecten, aannemers, advocaat, familiaal bemiddelaars, boekhouder-fiscalist, financiële instellingen, verzekeringsmakelaars, energiedeskundige type A/B, asbestdeskundige, keuringsinstanties, notarissen, syndici, technici als elektriciens en verwarmingsinstallateurs, vochtbestrijding, decorateurs, klusjesdienst, ontwikkelaars, bouwpromotoren, vastgoedmakelaars aan de kust of in de Ardennen, vastgoedmakelaar in Spanje voor uw 2de verblijf,… de lijst is eindeloos.

Dus bent u op zoek naar bv. een energie- of asbestdeskundige, contacteer ons en wij verwijzen u door naar onze partners, die u met veel plezier te woord staan.

U ziet het, op elk vlak zijn wij een meerwaarde in vastgoed. (Stiekem denken we eraan onze naam te veranderen in immosign++++++)