WONINGEN / APPARTEMENTEN / BOUWGRONDEN

Het allerbelangrijkste om tot een succesvolle verkoop of verhuur te komen is van meet af aan een correcte prijs hanteren. Vraagt u veel te veel, dan raakt het pand ‘verbrand’ en verloopt het verkoopproces of verhuurproces traag. Maar uw eigendom is ook uw appeltje voor de dorst, dus te weinig vragen zou zonde zijn.

Als erkende vastgoedmakelaars zijn wij de juiste persoon om uw onroerend goed te schatten. Objectief, met de juiste theoretische bagage en met tal van parameters in acht (bouwjaar, vloeroppervlakte, afwerking,…). Onze jarenlange ervaring en een schat aan transacties in de regio maakt dat we de lokale vastgoedmarkt kennen als geen ander.

Los van een gratis schatting van uw onroerend goed bij verkoop of verhuur, zijn wij ook een eerstelijnsadviseur. Een erkend vastgoedmakelaar heeft namelijk ook kennis van erfrecht, huwelijksvermogensrecht, fiscale bepalingen, ruimtelijke ordening en zoveel meer.

Tijdens uw leven kan er veel op uw pad komen: samenwonen, trouwen, scheiden, bouwen, verbouwen, een overlijden, een verhuis van of naar het buitenland, misschien wil u iets schenken of wil u investeren,… Op deze momenten weet u niet altijd meteen wat te doen of wat uw opties zijn en kunnen wij helpen u te oriënteren.

U wilt iets aankopen en zoekt een aankoopmakelaar voor een tweede opinie? Ook daar kunnen wij u mee helpen.

Daarnaast hebben wij een groot netwerk en kunnen wij u als eerstelijnsadviseur ook doorverwijzen naar diverse van onze partners. Denk aan een hypotheekverstrekker, advocaat, aannemer, landmeter, enzovoort.

Vraag hier vrijblijvend uw afspraak aan voor een schatting en/of advies.


NIEUWBOUWPROJECTEN / PROJECTGRONDEN / VERKAVELINGEN

Bent u ontwikkelaar en wilt u van bij de ontwerpfase een commerciële calculatie van uw project, dan zijn we de perfecte partner voor u. Heel bewust hebben we ervoor gekozen om geen eigen ontwikkelingen te doen, zodat we belangenconflicten vermijden en het project van onze klant, de bouwpromotor, steeds voorop stellen.

We weten heel goed wat kopers de dag van vandaag op een wensenlijst hebben staan, dus ook over de uitrusting van de woningen of appartementen kunnen we suggesties geven om uw lastenboek te finaliseren.

Deze calculatie en advies in de ontwerpfase zijn voor u als ontwikkelaar / bouwpromotor geheel gratis.

Heeft u een projectgrond die u wil verkopen of zelf wil verkavelen, maar weet u niet waar beginnen? Dan kunnen wij u van in de beginfase ontzorgen door een studie te doen om de haalbaarheid en mogelijkheden te onderzoeken, en op basis van dat resultaat bezorgen wij een commerciële calculatie en zoeken wij desgewenst ook naar een koper.

Vraag hier vrijblijvend uw afspraak aan voor een schatting en/of advies.


Gelieve een geldige voornaam in te geven.
Gelieve een geldige naam in te geven.
Gelieve een geldige telefoon- en/of GSM-nummer in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een bericht in te geven.