Penthouse voor € 422.290

Hofeinde 28, 3550 Heusden-Zolder
PLUSPUNTEN:
+ penthouse 
+ rustig & strategisch gelegen
+ hoogwaardige afwerking
+ nieuwbouw, BEN (korting onroerende voorheffing)
+ zonneterras in U-vorm van 100 m²!
+ aankoop onder verlaagd registratietarief mgl. voor rechthebbenden (3%)
+ aankoop onder BTW is eveneens mogelijk 

ALGEMEEN:
In deze rustige straat ligt residentie 'Meyland', bestaande uit 9 appartementen, waaronder dit luxueuze penthouse. Het penthouse ligt op de 2de verdieping en geniet van veel privacy. Absolute troef is hier het terras: een u-vormig terras van maar liefst 100 m²  waar u van zonsopgang tot zonsondergang kan genieten van de zon! Er werd door de eigenaar eveneens een tuinberging geplaatst en dakbomen om een groene en natuurlijke zonwering te creëren op de zuid-/westkant. De zuid-oostzijde is voorzien van een zonneluifel. 

Via de lift komen we op de 2de verdieping en tevens dakverdieping van de residentie. De hal van het penthouse heeft een vestiaire en werd overal voorzien van maatwerk schuifdeuren voor optimaal gebruikscomfort. Meteen valt de lichte, landelijke stijl op; strakke en moderne elementen, gecombineerd met warme en authentieke materialen zoals de bourgondische natuursteendallen.

Via de glazen deur komen we in de woonruimte van het appartement met een TV-hoek met voorziening voor een pelletkachel, een eethoek en een luxueuze open leefkeuken met (ontbijt-)bar. Eiken kasten met softclose, een massief arduinen gefrijnd werkblad, wand in Efesus-marmer, inductiekookplaat, wijnrek, SMEG-oven, vaatwasser op hoogte voor extra comfort: aan luxe geen gebrek. Aansluitend aan de keuken bevindt zich de berging / wasplaats met een gedeelte van de technieken en extra stockage.

Heel de woonruimte baadt in het licht en heeft contact met het terras. De grote schuiframen en zonneluifel trekken het buitengevoel nog meer naar binnen.

De inkomhal loopt dan weer naadloos over in de nachthal met onder meer een gastentoilet. Er zijn in totaal twee ruime slaapkamers, waarvan er één momenteel in gebruik is als bureelruimte. Vanuit de master bedroom kan u het terras opnieuw betreden. 
In de badkamer heeft u een inloopdouche met regendouche, een lavabomeubel met veel opbergruimte en twee lavabo's voor de ochtendrush. Aan het plafond hangt een infraroodpaneel met geïntegreerde LED-verlichting (heel aangename stralingswarmte na het douchen).

Over verwarming gesproken: met 11 zonnepanelen (380wp/paneel) en een warmtepomp kan u energiezuinig en duurzaam klimatiseren. Het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming en in elke ruimte is er een ventilo-convector (m.u. van toilet en dressing) die zowel warme als koude lucht kan blazen. In elk seizoen dus de gepaste temperatuur! Het definitieve EPB is in opmaak, maar met een geraamd E-peil van E20 of minder bent u gedurende de eerste 5 jaren vrijgesteld van onroerende voorheffing (indien E21-E30, heeft u 50% korting gedurende de eerste 5 jaren). De eigenaar heeft ook al voorzien dat er een thuisbatterij geplaatst kan worden.

Parkeren doe je ondergronds en ook hier dacht de eigenaar al aan de toekomst; er werd een apart zekeringenbord geïnstalleerd om in de toekomst een laadpunt te kunnen plaatsen. Daarnaast is er in deze kelderverdieping ook nog een privatieve kelderberging die bij het appartement hoort. Zowel de staanplaats als de kelderberging zijn inbegrepen in uw aankoopprijs.
Uw fietsen kan u stallen in de gemeenschappelijke fietsenberging en het huisvuil kan bewaard worden in het gemeenschappelijke afvallokaal.

Dit penthouse is bovendien uitstekend gelegen, in een rustige straat en toch vlakbij de oprit van de E314 en het Klaverblad op korte afstand (wisselaar E313). Supermarkten, bushalte, scholen en horeca bevinden zich allemaal op korte afstand. 

INDELING:
-1: staanplaats, kelderberging, gem. fietsenberging, gem. huisvuillokaal
0: gemeenschappelijke inkomhal, bezoekersparking
+2: inkomhal met vestiaire, gastentoilet, woonkamer met open leefkeuken, keukenberging / wasplaats, nachthal, slaapkamer 1, dressing, slaapkamer 2, badkamer, terras met tuinberging.

FINANCIERING:
Opgelet: voor woningen gelegen in België zijn enkel Belgische hypotheken mogelijk. Maak tijdig een afspraak zodat u zich op voorhand kan bevragen over de mogelijkheden.
Kandidaat-kopers die hun financiële plaatje al hebben voorbereid, wekken altijd meer vertrouwen.

Rechthebbenden kunnen het appartement aankopen aan 3% registratiebelasting. De voorwaarden kan u hier nalezen: https://www.vlaanderen.be/belastingen-en-begroting/vlaamse-belastingen/registratiebelasting/verkooprecht/tarieven-in-het-verkooprecht/verlaagd-tarief-in-het-verkooprecht-voor-de-aankoop-van-de-enige-eigen-woning#contact 

Wenst u toch aan te kopen onder 21% BTW, dan is dat eveneens mogelijk. Informeer naar de voorwaarden bij ons op kantoor. 

SUCCESVOL VERKOPEN?
Dankzij succesvolle transacties zijn wij steeds op zoek naar nieuw aanbod. Overweegt u te verkopen of te verhuren? Informeer vrijblijvend naar onze werkwijze.

HOUD ME OP DE HOOGTE:
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u gratis in op onze website zodat u vrijblijvend op de hoogte wordt gebracht van nieuw aanbod: https://www.immosign-plus.be/nl/hou-me-op-de-hoogte/

CONTACT:
Heeft u interesse in dit penthouse? Contacteer ons dan op +32 89 87 03 67 of mail naar info@immosign-plus.be voor het maken van een vrijblijvende afspraak.
 
2 slaapkamer(s)
1 badkamer
Bouwjaar: 2023
100,2 m² grondopp.

Kenmerken

Vertegenwoordiger

Naam
Nicky Schops
Tel.
E-mail

Bebouwing

Verdieping
2
Bouwjaar
2023
Algemene staat
Nieuwe staat
Beschikbaar
in overleg
Oriëntatie tuin
Zuidwest
Lift
Ja

Financiële info

Prijs
€ 422.290
Registratiekosten
€ 12.668,70
Maandelijkse lasten
€ 67,00
Totale prijs
€ 434.958,70

Comfort

Beglazing
Driedubbele
Bevloering
Natuurstenen vloer
Keuken
Hyper-geïnstalleerd
Raamwerk
Aluminium
Ventilatie
Systeem D
Verwarming
Warmtepomp (vloerverwarming en ventilo-convectoren) en zonnepanelen
Airco
Ja
Elektriciteit
Ja
Internet
Ja
Riolering
Ja
Stadswater
Ja
Videofoon
Ja
Vloerverwarming
Ja
Warmtepomp
Ja
Zonnepanelen
Ja

Oppervlaktes en afmetingen

Totale opp. grond
100,2 m²
Bewoonbare opp.
100,2 m²

Indeling

Verdieping -1

Kelder
7,04 m²
kelderberging
Parkeerplaats
13,2 m²
er werd met de privatieve elektriciteitsinstallatie reeds de nodige voorziening getroffen voor een laadpunt
Fietsenberging

Verdieping 2

Inkomhal
11,27 m²
vestiaire, plaatsbesparende schuifdeuren
Woonkamer
41,14 m²
voorziening pelletkachel aanwezig, voorziening voor elektrische bediening gordijnen / lamellen
Berging
9 m²
aansluiting wasmachine en droger, zekeringenkast, ventilatie-unit
Dressing
6 m²
Slaapkamer
11,7 m²
Toilet
1 m²
Badkamer
4,85 m²
infraroodpaneel, ventilo-convector
Slaapkamer
10,95 m²
Terras
100 m²
U-vormig dakterras met zonneluifel en daktuin met tuinberging, buitenkranen

Ruimtelijke ordening

Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing
P(erceel)-score info
A
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Bouw vergund
Verkavelingsvergunning
Neen
Voorkooprecht
Neen
Beschermd erfgoed
Neen
Renovatieplicht
Neen

EPC gegevens

E peil
20

Downloads

Ik wens meer informatie

Gelieve een geldige voornaam in te geven.
Gelieve een geldige naam in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een geldige telefoon- en/of GSM-nummer in te geven.