Als u op zoek bent naar een vakantiewoning of een goede investering in het buitenland dan adviseren wij u zeker om verder te lezen.

Immosign+ onder de Spaanse zon, meer bepaald aan de Costa del sol. Deze stad in het zuiden van Spanje staat bekend als een mondaine en bruisende badplaats waar het ganse jaar door iets te beleven valt. Zeg maar ‘het Knokke van Spanje’.

Dankzij de samenwerking met onze lokale Vlaamse partner, die reeds vele jaren gespecialiseerd is in deze kosmopolitische regio, hebben wij steeds als eerste toegang tot de goedkoopste pre-launch prijzen van alle nieuwbouw projecten in en rond Marbella, alsook tot bijna 20.000 herverkoop eigendommen.

Samen helpen we u graag verder om het vastgoed te vinden dat perfect bij u past.

U krijgt dus zowel professionele begeleiding in België als aan de Costa del Sol aan geen enkele extra kost. In Spanje wordt er namelijk gewerkt met een uniform prijsbeleid. Dezelfde prijzen gelden voor elke koper, of u nu met de hulp van een (of meerdere) makelaar(s) of op uw eentje bij een project binnenstapt, de aankoopprijs zal steeds dezelfde zijn.

Marbella is dé plek voor levensgenieters en bereikt u door slechts 2,5 uur te vliegen vanuit België of Nederland.

Een wereld van 320 dagen zon per jaar. Van prachtige stranden en groene bergen. Van trendy boetieks en klasserestaurants. Van spectaculaire golfbanen en luxueuze jachthavens. Het kosmopolitische en mondaine Marbella heeft het allemaal, en nog veel meer. En dit het hele jaar door. Als Spanje een kip zou zijn, dan was Marbella het gouden ei!

Hoe gaan we te werk?

  1. Vrijblijvende kennismaking met onze lokale vastgoedmakelaar;
  2. Uw droomwoning zoeken én vinden door de feedback die wordt aangeleverd;
  3. Inspectiereis: er wordt een 3-daagse reis georganiseerd om uw droomwoning te vinden;
  4. Droomwoning gevonden? Onze lokale Nederlandstalige advocaat helpt u verder;
  5. Na verkoop: u maakt deel uit van de lokale Club voor levensgenieters.

Waarom een lokale makelaar?

Het vastgoedaanbod aan de Costa del Sol is breed en verrassingen vallen niet helemaal uit te sluiten. Wie een droomplek onder de Spaanse zon zoekt, gaat dus best in zee met 1 betrouwbare partner.

Het vastgoedsysteem in Spanje

In Spanje bestaan er geen exclusiviteiten en kunnen alle makelaars dezelfde panden op de vastgoedmarkt aan identiek dezelfde prijs te koop aanbieden.

Indien u het verkoopteam van een promotor rechtstreeks zou contacteren, wordt de makelaarscommissie aan hun uitbetaald. Er worden geen kortingen gegeven aan rechtstreekse contacten. Bij off-plan en nieuwbouw panden zijn de verkoopprijzen identiek voor kopers met of zonder de tussenkomst van een makelaar. U betaalt dus helemaal niets extra voor onze diensten en uw aankoop zal met onze hulp veel eenvoudiger én efficiënter verlopen.

Om het volledige aanbod te kennen, volstaat het dus om 1 betrouwbare partner onder de arm te nemen die letterlijk en figuurlijk uw taal spreekt en zich 100% inzet voor u.

Interesse? Vul vrijblijvend onderstaande gegevens in en wij brengen u in contact met de juiste parnter.

Tot binnenkort!